Bescherming persoonsgegevens

ONZE PRIVACYVERKLARING

SamElek houdt je privégegevens privé
SamElek, speelt open kaart en gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. SamElek is van mening dat de beveiliging van SamElek van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.
Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:
Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
Je transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
We bewaren uw persoonsgegevens voor een duur niet langer dan wat noodzakelijk is voor de normale bedrijfsvoering.
Wij gebruiken je e-mailadres slechts éénmalig om je bestelling af te ronden. Wij sturen je alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na je uitdrukkelijke toestemming.
Als je geen berichten meer wilt ontvangen van SamElek, dan kun jij je te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@SamElek.be. Wij sturen je dan geen mailings meer.
Als je een bestelling plaatst bij SamElek, kunnen we de volgende gegevens van je vragen:
Je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen.
Uw e-mailadres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling.
Betalingsinformatie, zoals je kredietkaart- of bankrekeningnummer. Deze gegevens gebruiken we om je bestelling af te ronden.
Om je winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra jij je browser afsluit, is het weer verwijderd.
Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van SamElek worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan je wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.
Verwijderen of wijzigen van gegevens
Wens jij je gegevens in te kijken? Of wens je dat SamElek je gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dien je hiertoe dan gratis een schriftelijk verzoek in per post of email. Je kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.
Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Product toegevoegd aan mandje