Certificaten

Waarom wij voor Vasco kiezen

FLUISTERSTILLE VENTILATIE

Vasco ontwikkelde zijn ventilatiesystemen om zo geruisloos mogelijk te ventileren. Het is dus niet nodig om extra akoestische isolatie te installeren.

De units behoren tot de stilste in de markt. De geluidsarme ventilatoren zijn slim verwerkt in de unit. Bovendien is elk toestel afgewerkt met hoogwaardige akoestische isolatie.

Om het maximale rendement te behalen en de bewoners in alle stilte te laten genieten van een gezond binnenklimaat, kan de unit het best worden gecombineerd met het unieke Easy Flow kanalensysteem.

EASYFLOW luchtkanalensysteem

Het Vasco Easyflow luchtkanalensysteem is een uniek concept om de installatie van ventilatie te vereenvoudigen. Een beperkt aantal onderdelen en een ingenieus logistiek concept zorgen voor een gemakkelijke en zorgenvrije installatie. De montage gebeurt snel, eenvoudig en bijzonder flexibel. De beperkte verschillende onderdelen zijn zo aanpasbaar dat je op simpele wijze, bochten en hoeken kan maken.

  • Plat en ovaal systeem
  • Rechte stukken zorgen voor miniem drukverlies
  • Geen zaag- of snijwerk
  • Luchtdichte verbindingen
  • Montagebeugels standaard meegeleverd
  • Bijzonder eenvoudige reiniging

Luchtkanaal

Het luchtkanaal heeft een flexibel segment waarmee eenvoudig bochten kunnen worden gemaakt. Eén uiteinde is voorzien van een rubberen dichting, het andere uiteinde heeft een zoekende rand.

Zo worden eenvoudig twee luchtkanalen verbonden en wordt er voor een bijzonder goede luchtdichtheid gezorgd. Het unieke telescopische systeem maakt zaagwerk bijna overbodig.

VENTIELAANSLUITSTUK haaks en recht

Het ventielaansluitstuk is, net zoals het luchtkanaal, voorzien van een rubberen dichting die voor een luchtdichte verbinding zorgt met het luchtkanaal. Op het ventielaansluitstuk kan men een afvoerventiel van Ø 125 mm aansluiten.

INREGELVENTIEL

Ontworpen voor zowel toevoer- als afvoerventiel Ø 125 mm
Gemakkelijke manuele en precieze inregeling van het benodigd luchtdebiet ifv het berekend luchtdebiet. Dit word op voorhand berekend om een perfecte balans te garanderen
Traploos in te stellen met een schaalverdeling tussen 1 en 8, of tussen 11 en 18 (door verwijdering van centraal gedeelte)

HOGE E-PEIL REDUCTIE

Nieuwbouw projecten moeten voldoen aan steeds strengere eisen op het gebied van energieprestatie. Bij ventilatiesystemen spelen de prestaties van de ventilatoren een cruciale rol voor de E-peil reductie. Vasco ventilatoren kennen een beperkt opgenomen vermogen en behoren daarmee tot de meest energiezuinige in de markt. Daarmee zijn de E-peil reducties zoals berekend met EPB software meer dan uitstekend. Met de D275 kan bijvoorbeeld een reductie worden behaald tot wel 26 punten in appartementsbouw.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Vasco ventilatiesystemen zijn bijzonder eenvoudig in onderhoud en installatie.

Door het weglaten van overbodige onderdelen is er met weinig onderdelen een vrij compact systeem dat zich zonder problemen laat installeren.

Het unieke Vasco Easyflow kanalensysteem maakt gebruik van flexibele onderdelen waardoor je zelf op een eenvoudige manier bochten kan maken. Het unieke telescopische systeem maakt lijmen, schroeven en zaagwerk nagenoeg overbodig. Dankzij het Vasco Smiley inregelventiel is de afstelling van de installatie zeer eenvoudig.

ONDERHOUDSARM

Vasco Ventilatiesystemen doen stilletjes hun werk gedurende de hele levensduur. Voor maximale prestaties dienen enkel de filters met enige regelmaat te worden vervangen. Een handeling die eenvoudig zelf is uit te voeren.

vasco ventilatie

Product toegevoegd aan mandje