Certificaten

Stappenplan zelf ventilatie leggen

Doe het zelf ventilatie via 6 heldere stappen. Stap voor stap begeleiden wij u doorheen het hele proces.

1 Analyse en advies

Op basis van jouw wensen en verwachtingen bepalen we samen het systeem (C of D).

2 Vrijblijvende offerte

Een duidelijk overzicht van de werken die je zelf uitvoert en die SamElek uitvoert. Je bespaart gemiddeld 2000€ met onze doe het zelf ventilatie pakketten.

3 Levering

De leveringen van het materiaal gebeuren rechtstreeks op de werf. Bij de levering komt SamElek alle onderdelen toelichten en maken we u wegwijs in het legplan.

Tijdens het zelf installeren van uw installatie is er permanent assistentie mogelijk per telefoon of mail en indien nodig komt onze technicus ter plaatse bij u op de werf.

4 De werken

Op basis van het legplan en de toelichting terplaatse kan u aan de slag. U voert boorwerken uit, legt de kanalen en plaatst de unit.

5 Opvolging en controle

Voor de start van de pleister- en chapewerken komt SamElek op werfbezoek. We controleren of alles goed is uitgevoerd. Zo bent u zeker dat alles veilig is en kan u verder werken.

6 Pleister- en chapewerken

De pleister- en chapewerken worden uitgevoerd door uw aannemer. U geeft ons een seintje als de werken klaar zijn en wij voorzien eventueel een voorlopige aansluiting zodat het droogproces van de pleister- en chapewerken kan bevorderd worden

Product toegevoegd aan mandje