Loading...

Klantenservice

Home / Webshop / Klantendienst

Garantie en retour

Garantie

Op de door SamElek geleverde producten geld de garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende artikel wordt vastgesteld. Wij werken enkel met producten en merken van hoge kwaliteit. Heb je toch een klacht of is er een defect, neem dan meteen contact op met ons.

Retour

Heb je per vergissing een verkeerd product besteld? Of is er een mankement? Dan kan je het binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van je pakket terugsturen conform de wet op de voorkoop op afstand. Let op: het product moet nog in de originele verpakking zitten, onbeschadigd zijn én het mag nog niet gebruikt of gemonteerd zijn. Zaken die wij op maat maakten voor jou (bv. led-strips, kabel op maat,...), kan je niet retourneren.

Een product retourneren doe je als volgt:

  • - contacteer ons, specifieer over welk product het gaat en bezorg ons je rekeningnummer;
  • - SamElek maakt voor jou een retourbon op en een officieel retourlabel;
  • - plak het retourlabel op je retourpakket en geef het af op B-post;
  • - SamElek controleert of het teruggestuurde product beschadigd is;
  • - als er geen zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of ontbrekende verpakking is, betalen we de aankoop volledig terug en storten we het geld binnen de 7 dagen op het rekeningnummer dat je ons eerder doorgaf. Enkel de verzendingskosten om het product terug te sturen, worden je aangerekend.