Certificaten

Partners

Loxone Smart Home

UW WONING. EENVOUDIG TE BEDIENEN. INTELLIGENT GEAUTOMATISEERD

Loxone Smart Home

De gemiddelde woning van tegenwoordig telt heel wat systemen en apparaten: alles van verlichting en verwarming tot AV-systemen, veiligheid en andere consumentenelektronica. Elk van deze apparaten heeft zijn eigen knop, app, afstandsbediening of bewegingssensor.

In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in een centraal en intelligent hart: de kleine, groene Loxone Miniserver.
Gewone drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden op dezelfde manier geïntegreerd door de Miniserver als fotovoltaïsche installaties en andere complexe systemen. Dit maakt het mogelijk om met een enkel systeem te werken dat eenvoudig in gebruik is en tevens budgetvriendelijk.

Dit betekend dat een simpele bewegingsdetector niet alleen licht bedient, maar ook voor het alarmsysteem gebruikt wordt, de verwarming / muziek opzet en ga zo maar door. Zeg maar dag tegen afzonderlijke systemen en moeilijke bedieningen!

Uw Loxone Smart Home past zich aan aan uw levensstijl. Met slechts één druk op de knop of een swipe over uw mobiel toestel, kunt u de sfeer creëren die perfect bij uw behoeften aansluit.
Zo is er bijvoorbeeld de slaapzacht-functie: vanuit uw comfortabel bed kunt u de lichten uit doen, de rolluiken neerlaten en het alarmsysteem activeren. Ook de verwarming verlagen, apparaten in stand-by uitschakelen en de muziek uitzetten zijn perfect mogelijk.

Uw Loxone Smart Home houdt alles in de gaten en reageert automatisch op zaken in en rondom uw woning: het juiste lichtniveau, veranderende weersomstandigheden, een inbraak, het lekken van de waterleiding en zo veel meer/
Het weet precies wat het moet doen, zonder dat u ook maar een vinger hoedt uit te steken.

Dit betekend dat dat heel wat klusjes u uit handen worden genomen. Stroomvreters uitschakelen, de temperatuur verlagen, alarmen activeren in geval van brand of inbraak, de rolluiken neerlaten ‘s avonds en veel meer.

Dankzij de modulaire architectuur van de Miniserver is een Loxone Smart Home flexibel en klaar voor de toekomstZelfs bij veranderende omstandigheden of de installatie van nieuwe technologieën bij u thuis.


Product toegevoegd aan mandje