Certificaten

Partners

Tips: Voor het gezin

UW WONING, PERFECT AANGEPAST AAN HET GEZINSLEVEN

Tips: Voor het gezin

Geniet van de tijd die u doorberent met uw gezin. Uw Loxone Smart Home is er voor u in allerlei situaties. Het maakt uw woning kindveilig en toekomstbestendig, zorgt voor een aangename temperatuur in het hele huis en verleent zelfs praktische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het slapengaan.


Tips: Voor het gezin

Kindveilig

Kinderen doen niets liever dan op knopjes duwen en schakelaars aanknippen. Via uw telefoon kunt u echter elke knop deactiveren en het lichtspel een halt toeroepen.
Tips: Voor het gezin

Automatische nachtverlichting

Wanneer het donker is, wordt er automatisch een nachtlichtje aangezet wanneer u een kamer betreedt.
Tips: Voor het gezin

Intelligent toezicht

In uw Smart Home fungeren de bewegingssensoren en de deurcontacten als ogen en oren van uw intelligente alarm. Wanneer er een onuitgenodigde gast uw woning probeert binnen te dringen, brengt uw Smart Home u daarvan op de hoogte.
Tips: Voor het gezin

Individuele ruimteregeling

De juiste temperatuur in elke kamer, en dat op het juiste moment. Stelt u zicht voor: de badkamer 's morgens en 's avonds lekker warm bij 23°C, maar tegelijk een frisse slaapkamer van 19°C.
Tips: Voor het gezin

Flexibel & toekomstbestendig

Naarmate uw kinderen groter worden, verandert ook uw levensstijl. Vandaag is het kleinste kamertje de babykamer, maar binnen 20 jaar is het misschien een thuiskantoor. Maakt u zich geen zorgen - uw Smart Home voorziet in al uw gewijzigde behoeften!
Tips: Voor het gezin

Slaapzacht-knop

Met de slaapzacht-functie brengt u uw woning in diepe slaap. Alle stroomvreters worden uitgeschakeld, de lichten gaan uit en het geluid van de deurbel word een knipperlicht.

Product toegevoegd aan mandje