Certificaten

Partners

Tips: voor luxe & lifestyle

VOOR EEN WONING MET EEN ‘WOW’ -FACTOR

Tips: voor luxe & lifestyle

Uw woning is een juweeltje, dus waarom plaatst u het niet in het allerbeste licht met adembenemende lichtscènes? Of u nu graag etentjes organiseert of filmavonden met het hele gezin in de sofa verkiest - u mag op beide oren slapen dat uw verlichting, geluidssysteem en entertainmentsysteem in perfecte harmonie met elkaar samenwerken ... met slechts één druk op de knop.


Tips: voor luxe & lifestyle

Verlichting voor elke gelegenheid

Filmpje kijken, romantiek of een feestje. Verander de atmosfeer in uw huis met verschillende lichtsènes die gemakkelijk en individueel kunnen worden ingesteld en eenvoudig aan te passen zijn.
Tips: voor luxe & lifestyle

Bediening van op afstand

Uw woning is van overal bedienbaar. Met de gratis app voor mobile apparaten kunt u de garagepoort openen voor een pakje, of de verwarming aanzetten vlak voor u terugkeert uit vakantie.
Tips: voor luxe & lifestyle

Uw favoriete muziek in elke ruimte

Geniet van uw favoriete muziek in alle hoeken van elke kamer van uw Smart Home. Stelt u zicht voor: u wandelt 's morgens de badkamer in en wordt meteen begroet door uw favoriete radiozender. Geen betere manier om de dag te beginnen.
Tips: voor luxe & lifestyle

Intercom te bedienen via de app

De app is compatiebel met de video-intercom. Dat betekend dat u uw voordeur van waar dan ook kunt openen en uw bezoekers kunt binnenlaten.
Tips: voor luxe & lifestyle

geïntegreerde AV-systeem & home cinema

Negen uur 's avonds: of u nu gaat zitten voor de laatste episode van uw favoriete serie, of gezellig de sofa induikt om te genieten van een film - u transformeert uw leefruimte met slechts één druk op de knop.
Tips: voor luxe & lifestyle

Automatische bediening van de zonwering

Uw rolluiken en jaloezieën reageren op de stand van de zon. 's Morgens gaat de zonwering open zodat u zachtjes kunt ontwaken en bij zonsondergang gaat ze opnieuw dicht voor uw privacy.

Product toegevoegd aan mandje