Loading...
Skip to Content

Blog

Wij delen onze beste ideeën in onze blog

Home  Blog

Bespaar Energie met 24V Constant Voltage Verlichting: Ideaal voor Loxone Projecten

14 06 2024   admin   Verlichting,

In de wereld van moderne verlichtingstechnologie biedt 24V constant voltage verlichting een uitkomst voor zowel residentiële als commerciële projecten. Bij SamElek gebruiken we deze efficiënte verlichtingsoplossingen in onze Loxone-projecten om energie te besparen en een flexibele, betrouwbare verlichtingsoplossing te bieden. In deze blog leggen we uit waarom 24V constant voltage verlichting een uitstekende keuze is en hoe het energieverbruik vermindert wanneer het gedimd wordt.

Energiemanagement met Loxone

05 09 2023   admin   Info,

Energie vormt in iedere woning een essentieel onderwerp, vooral in deze tijden waarin een energiezuinig huis van onschatbare waarde is. Dankzij Loxone kan je energieverbruik geoptimaliseerd worden, wat resulteert in lagere energiekosten.

Mitsubishi Ecodan (lucht-water) aansturen met Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Beschikt je over een Mitsubishi Ecodan dan kunnen we deze aansturen via Modbus. Met dit protocol kunnen al de in- en uitgangen van de warmtepomp opgenomen worden in de loxone installatie. Hier is een bijkomende module voor nodig de “melcoBEMS mini A1M”.

Vaillant warmtepomp sturen en uitlezen met Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Indien je beschikt over: een aroTHERM plus, aroTHERM split, flexoTHERM exclusief oflexoCOMPACT, gaan we deze aansturen via het nieuw protocol “EEbus”. Hiermee gaan we de warmtepomp gemakkelijk kunnen uitlezen over het netwerk en toevoegen in de loxone config.

 

Nibe S-serie uitlezen en aansturen via Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Nibe (water-water)

Indien je beschikt over een Nibe S-serie gaat deze aangestuurd worden via Modbus.

Met dit protocol kunnen al de in- en uitgangen van de warmtepomp opgenomen worden in de loxone installatie. Deze modellen ondersteunen Modbus TCP/IP waardoor er geen externe interface nodig is.

LAATSTE POSTS